Antena 3 CNN Show Andreea Esca șochează pe toată lumea! Unde a plecat în vacanță după episodul COVID-19

Andreea Esca șochează pe toată lumea! Unde a plecat în vacanță după episodul COVID-19

Andreea Esca a trecut prin momente grele, în urmă cu aproximativ două săptămâni, când a recunoscut că atât ea, cât și soțul și fiul ei au fost infectați cu coronavirus. Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi despre coșmarul prin care a trecut și cât de greu i-a fost să afle că soțul său a fost dus la terapie intensivă.

Andreea Esca șochează pe toată lumea! Unde a plecat în vacanță după episodul COVID-19
de Anca Andrei    |    03 Aug 2020   •   08:56

Acum viața vedetei Pro Tv pare să fi revenit la normal. Aceasta a mers în weekend să se relaxeze, pare că undeva la mare sau în orice caz aproape de o apă. Aceasta a postat pe Instagram fotografii cu ea zâmbind și mesajul: "I love life ❤️ #summerof2020 @danapa".

În același timp, poate fi vorba și despre o campanie de promovare a unui concept sau a unor rochii, cu acest mesaj inscripționat pentru că era îmbrăcată cu una de acest tip. Oricum, Andreea Esca se simte clar foarte bine în aceste momente și a lăsat în urmă clipele de coșmar prin care a trecut după ce a primit răspunsul la testul pentru COVID-19.

Episodul a fost unul pe care nu-l va putea uita foarte ușor. Pro Tv a trimis o notificare către toată presă, prin care interzicea jurnaliștilor să publice informații despre vedetele trustului, infectate cu temutul virus, însă articole în acest sens au apărut imediat în presă. A urmat un val de critici din partea publicului, iar Andreea Esca a fost obligată să apară la postul de televiziune unde lucrează și să explice într-un interviu tot ce s-a întâmplat.

Mesajul transmis de Andreea Esca 

Mulți nu au crezut-o și chiar au creat petiții prin care au cerut demiterea ei.

”Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut prin această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ, astăzi, toți trei.

Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au niște probleme anterioare. Soțul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nicio boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viață foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că așa arată iadul”, a declarat Andreea Esca.

×
Subiecte în articol: andreea esca vacanţă
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close