Antena 3 CNN Show Andreea Marin surprinde: cate operatii estetice are, de fapt. Nimeni nu si-a imaginat

Andreea Marin surprinde: cate operatii estetice are, de fapt. Nimeni nu si-a imaginat

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, a povestit într-un interviu pentru Click! la ce trucuri sau tratamente de beauty apelează. ”De două luni de zile mă bucur de o realizare pe care o aștepam de mult, ca femeie”, a dezvăluit Andreea Marin.

Andreea Marin surprinde: cate operatii estetice are, de fapt. Nimeni nu si-a imaginat
Sursa foto: Andreea Marin/Facebook
02 Aug 2020   •   17:00

În primul rând, de două luni de zile mă bucur de o realizare pe care o astepam de mult, ca femeie: am propria cremă produsă în Franța, cu sprijinul Academie Scientifique de Beaute și Top Line, crema cu parfum de trandafir are textura dublă, se transfomă într-un ulei atunci când o așezi pe ten și îl regenerează pe timpul nopții. Este creată așa cum mi-am dorit, acoperind cât mai multe nevoi ale tenului feminin, iar eu văd deja rezultatele folosind-o de două luni, noapte de noapte”, a spus ea pentru Click!

Andreea Marin spune că nu vrea să facă operații estetice

Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a declarat vedeta de televiziune.

N-aș putea să vă mint: am  o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz”.

Ce mănâncă Andreea Marin

Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a mai spus Andreea Marin.


 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin operatii estetice
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close