Antena 3 CNN Show Aurel și Alexandra au prins în sfârșit curaj să spună tot. Ce se întâmplă în realitate la filmările de la ”Insula Iubirii”

Aurel și Alexandra au prins în sfârșit curaj să spună tot. Ce se întâmplă în realitate la filmările de la ”Insula Iubirii”

Aurel și Alexandra au prins în sfârșit curaj să spună tot. Ce se întâmplă în realitate la filmările de la ”Insula Iubirii”
12 Ian 2018   •   10:46

S-a aflat, în sfârşit, ce se întâmplă cu adevărat la filmările de la Insula Iubirii. Aurel şi Alexandra au avut curaj să spună adevărul.

„Chiar în față când să semnăm contractul, i-am spus că nu vreau să mai merg. I-am spus: mă duci acolo unde îmi place mie: distracția, femeile. Ea a vrut să mă pună la încercare, să vadă dacă facem nuntă, dacă ne căsătorim. ȘI ne-am dus ca să ne distrugem tot viitorul. Am ajuns acasă la ea, am zis să stăm o săptămână să vedem dacă ne împăcam, nu am mai reușit”, a povestit Aurel.

Întrebată la rândul său despre ce nu a mai mers relația, Alexandra a mărturisit la Antena Stars: „Pentru că nu s-a mai putut, a continuat să facă fix ce a făcut și în emisiune. Putea să fie puțin mai direct sau mai sincer”.

×
Subiecte în articol: filmari curaj realitate Insula Iubirii
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close