Antena 3 CNN Show Bianca Drăgușanu, tun de peste 300.000 de euro. De unde are vedeta atâția bani

Bianca Drăgușanu, tun de peste 300.000 de euro. De unde are vedeta atâția bani

Un tun de peste 300.000 de euro dintr-un foc a dat nimeni alta decat Bianca Dragusanu. Vedeta si-a achizitionat un bolid de lux care ar face invidios pe orice iubitor de masini de lux.

Bianca Drăgușanu, tun de peste 300.000 de euro. De unde are vedeta atâția bani
de Georgiana Murgilă    |    23 Ian 2021   •   12:00

Chiar inainte de sarbatori Bianca Dragsuanu si-a afisat noua achizitie pe care spune ca a cumparat-o cu banii pe care ii face din haine.

Aceasta este noua achizitie luxoasa a Biancai Dragusanu. Vorbim despre un Rolls Royce, nou nout, alb ca zapada pe exterior si cat se poate de camel pe interior. Scaunele sunt din cea mai fina piele si evident are cele mai multe dotari. Desigur, aceasta nu este singura masina pe care Bianca o are. Blondina mai este şi posesoarea  unui Mercedes si, in trecut, a fost si la volanul unui Lamborghini ce ii apartinea fostului sot.  

Dar de  unde are Bianca Dragusanu bani? Ei bine, spune chiar ea atunci cand e intrebata daca ar avea de unde sa dea 10 mii de euro pe luna pentru gradinita fetitei ei.

Afacerea cu haine ar fi mina de aur pe care Bianca are, afacere pe care ar dori sa o dezvolte în faimosul Dubai.

”Rochii de eveniment casual, adica am fost si am tras concluzia ca nu aveam de unde sa cumparam rochii turnate, asa ca vreau un butic cu croitor in el” a spus Bianca la Showblitz.

Ca se muta sau nu in luxosul Dubai, Bianca sigur nu duce lipsa de extravaganţă aici in tara unde si apartamentul ei este unul de invidiat. Noua achizitie a venit exact dupa intoarcerea din vacanta cu Gabi Badalau, iar  vedeta a facut deja paradă pe retele de socializare cu noua locuinta. Luminos si extrem de incapator, apartamentul Biancai este mobilat dupa ultima moda si costa cateva sute de mii de euro.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu bani Dubai
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close