Antena 3 CNN Show Bianca Drăgușanu șochează din nou! Cum a ajuns vedetă în presa internațională

Bianca Drăgușanu șochează din nou! Cum a ajuns vedetă în presa internațională

Bianca Drăgușanu a devenit celebră în Marea Britanie unde jurnaliștii spun că este una dintre femeile care și-au făcut atât de multe operații estetice încât a ajuns să arate ca o păpușă Barbie.

Bianca Drăgușanu șochează din nou! Cum a ajuns vedetă în presa internațională
Sursa foto: Facebook / Bianca Drăgusanu
de Laura Dinu    |    13 Iul 2020   •   14:04

Articolul din Daily Star a venit în contextul în care românca a anunțat că vrea sa își deschidă o școală de dive. 

Jurnaliștii britanici notează că Bianca Drăgușanu și-a mărit posteriorul și sânii, are fațete dentare de peste 6.000 de euro, și-a subțiat gleznele, și-ar fi scos niște coaste, și-a îndreptat nasul, intervenții chirurgicale care au costat enorm și i-au schimbat semnificativ înfățișarea. 

Bianca Drăgușanu a anunțat recent că își dorește să deschidă o școală de dive, unde își dorește să le învețe pe tinerele doritoare cum să fii un ”megastar adevărat”. 

„Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Cancan. 

Fericită după ce s-a împăcat, din nou, cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi la sfârșitul lunii august 2018. De atunci, cei doi au trăit o poveste de dragoste cu nenumărate certuri și scandaluri.  

Bianca și Bodi s-au căsătorit pe 1 august 2019 iar după câteva luni au mers la notar și au semnat actele de divorț. Însă nu după mult timp, cei doi au fost văzuți din nou împreună, la acest moment formând din nou un cuplu. 

 

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close