Antena 3 CNN Show Dramă fără margini. Boala rară de care suferă Silvia Dumitrescu. Nu există niciun tratament

Dramă fără margini. Boala rară de care suferă Silvia Dumitrescu. Nu există niciun tratament

Silvia Dumitrescu trece prin momente grele. Artista are grave probleme de sănătate, suferă de o boală rară care nu poate fi tratată. A fost diagnosticată recent cu o boală autoimună rară, cunoscută drept Hashimoto.

Dramă fără margini. Boala rară de care suferă Silvia Dumitrescu. Nu există niciun tratament
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    14 Aug 2020   •   17:46

Medicii nu au descoperit până în momentul de față niciun leac, artista fiind nevoită să trăiască cu afecțiunea toată viața.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta.

Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, – a dezvăluit Silvia Dumitrescu.

"Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat"

Boala de care suferă la cei 60 de ani ai săi au făcut-o să se îngrașe enorm, însă artista a luat măsuri și deja a dat jos 25 de kilograme în ultimul timp.

”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”

×
Subiecte în articol: Silvia Dumitrescu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close