Antena 3 CNN Show Constantin Dinescu, 'Baronul Luxului', a murit. Milionarul român ar fi fost ucis de o ucraineancă

Constantin Dinescu, 'Baronul Luxului', a murit. Milionarul român ar fi fost ucis de o ucraineancă

Milionarul român Constantin Dinescu a murit. Cunoscut drept "Baronul Luxului", milionarul ar fi fost ucis de o ucraineană cu care avea o relație. Ultima dată când a fost văzut, Dinescu petrecea într-un club de fițe din Mamaia.

Constantin Dinescu, 'Baronul Luxului', a murit. Milionarul român ar fi fost ucis de o ucraineancă
de Alin Tarnovschi    |    15 Aug 2020   •   22:20

Fost iubit al Mădălinei Pamfile, Constantin Dinescu era un milionar excentric și care iubea petrecerile de lux. Posesor al unor mașini extrem de scumpe, dar și iubitor artă, Dinescu s-ar fi stins din viață astăzi.

"Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte două", au declarat surse în exclusivitate pentru cancan.ro.

Astfel, aceleași surse arată că milionarul Dinescu ar fi fost ucis chiar de iubita lui, o tânără ucraineancă, care i-ar fi pus o substanță toxică în băutură.

Pe 8 august, în urmă cu numai o săptămână, Constantin Dinescu se distra într-un club de fițe din Mamaia.

Milionarul român Constantin Dinescu a murit

Cine a fost milionarul român Constantin Dinescu

Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari români, colecţionând o serie de opere de artă de mare valoare, iar acestora li se adaugă o serie de maşini de lux, precum şi un domeniu uriaș pe malul Lacului Snagov.

Numele lui Constantin Dinescu a fost legat, la un moment dat, de jaful de proporții dat de o grupare de hoți români la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

Milionarul român Constantin Dinescu a murit

Dinescu ar fi fost cumpărătorul unor opere de artă de o valoare uriașă precum 'Tete d'Arlquin' de Pablo Picasso, 'La Liseuse en Blanc et Jaune' de Henri Matisse sau 'Charing Cross Bridge' de Claude Monet.

Totuși, Dinescu nu ar mai fi ajuns să cumpere tablourile furate.

×
Subiecte în articol: Constantin Dinescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close