Antena 3 CNN Show Cum arăta Andreea Raicu la 16 ani! Chiar ea a recunoscut: ”Nici eu nu aveam idee ce...”

Cum arăta Andreea Raicu la 16 ani! Chiar ea a recunoscut: ”Nici eu nu aveam idee ce...”

Andreea Raicu are 43 de ani și a dezvăluit că în adolescență era complexată de felul în care arăta. 

Cum arăta Andreea Raicu la 16 ani! Chiar ea a recunoscut: ”Nici eu nu aveam idee ce...”
Sursa foto: Andreea Raicu/Facebook
de Silvia Preda    |    05 Aug 2020   •   14:30

Vedeta a postat, recent, pe contul său de Facebook o imagine din perioada când ea se afla în adolescență.  ”Eu la 16 ani!  Atâtea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee câte îmi rezervă viitorul!”, a scris Andreea Raicu în dreptul fotografiei.

Toată adolescența am fost complexată de gura mea!

Mi se parea ca am buzele prea mari, nu imi placeau deloc si ma mai pricospisem si cu o porecla care ma timora si mai tare. Cand am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atat din partea femeilor, cat si a barbatilor.

Paradoxal, presa “colorata” mai resusciteaza si azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-as fi injectat in buze! De fiecare data ii invit sa caute in arhiva poze cu mine de cand aveam 20 de ani si vor vedea ca nu s-a schimbat nimic!”, a scris Andreea Raicu pe blogul său.

Ce spune Andreea Raicu despre operațiile estetice

Da, sunt de acord cu o operatie estetica, dar in anumite conditii. Cred ca ele ar trebui facute abia atunci cand ai incercat toate solutiile de a indrepta problema care te deranjeaza si nu ai obtinut niciun rezultat.

Daca ai 80 de kilograme si, in loc sa faci sport, faci o operatie de liposuctie, cred sincer ca faci o greseala! Nu poti sa-ti tai efectiv corpul doar pentru ca ai suficient de multi bani sa faci asta! Cred ca aici e o problema de vointa, nu de fizic”, susține ea.

×
Subiecte în articol: Andreea Raicu
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close