Antena 3 CNN Show Cutremur în showbiz! S-a sinucis o prezentatoare tv super celebră ! Motivul a șocat pe toată lumea

Cutremur în showbiz! S-a sinucis o prezentatoare tv super celebră ! Motivul a șocat pe toată lumea

Prezentatoarea britanică de televiziune Caroline Flack s-a sinucis după ce a aflat că va fi cercetată penal fiindcă și-ar fi agresat iubitul. Vedeta a decis să-și pună capăt zilelor la doar 40 de ani.

Cutremur în showbiz! S-a sinucis o prezentatoare tv super celebră ! Motivul a șocat pe toată lumea
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2020   •   21:10

Fosta prezentatoare de la "Insula Iubirii" a murit în luna februarie a acestui an, în timp ce aștepta procesul pentru presupusa agresiune pe care ea a susținut că nu a comis-o.

Moartea ei a declanșat o dezbatere intensă cu privire la standardele presei, abuzul din social media și siguranța vedetelor din Marea Britanie.

De ce ar fi recurs la gestul extrem

Jurnalista Mary Hassell a declarat joi că modul în care acest caz a fost redat în presa națională a fost foarte dificil pentru prezentatoarea tv și că s-a temut că avea să-și piardă cariera.

"Chiar dacă starea ei mentală generală a avut un impact major asupra morții ei, cred că motivul pentru care și-a luat viața a fost că acum știa că e urmărită penal și că ar fi nevoită să dea mereu explicații în mass-media. Totul s-ar fi întors dintr-o dată împotriva ei", a mai spus Hassell.

Caroline Flack a pledat nevinovată în ceea ce privește agresarea iubitului ei de 27 de ani, Burton, care ar fi înșelat-o. Ea a fost eliberată pe cauțiune și aștepta procesul programat în luna martie, însă a fost înlocuită și de la reality show-ul Insula Iubirii la doar câteva zile după arestare.

Ca gazdă a acestui reality show încă din 2015, Caroline Flack ajunsese una dintre cele mai cunoscute celebrități din Marea Britaniei.

×
Subiecte în articol: Caroline Flack
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close