Antena 3 CNN Show Dan Capatos îi pune la zid pe părinţii copiilor abuzaţi de poliţistul pedofil. “Este absolut oribil, au cerut bani…”

Dan Capatos îi pune la zid pe părinţii copiilor abuzaţi de poliţistul pedofil. “Este absolut oribil, au cerut bani…”

Dan Capatos îi pune la zid pe părinţii copiilor abuzaţi de poliţistul pedofil. “Este absolut oribil, au cerut bani…”
10 Ian 2018   •   10:29

Dan Capatos a dezvăluit detalii neștiute despre părinții copiilor abuzați de polițistul pedofil în lift. Aceștia au cerut bani pentru a apărea la emisiuni de televiziune, fără a avea identitatea protejată.  

"Aceşti părinţi au profitat de această dramă a copiilor lor şi au cerut bani pentru a apărea la televizor, ceea ce s-a întâmplat. Nu la noi, probabil în alte părţi. Apărând neblurată imaginea lor, în toată splendoarea lor, imediat asociindu-se părintele cu victima şi de aici o întreagă nebunie. Asta e de domeniul incredibilului: să exploateze această nefericire a propriilor copii în folosul lor, să intre un bănuţ la ei în buzunar.

Asta mi se pare absolut oribil. Este la fel de oribil cu ceea ce a făcut poliţistul. Părinţii au cerut bani şi avem dovada. Îi avem înregistraţi. Au cerut o sumă destul de mare de bani. Mai mult, au acceptat să apară imediat la televizor, facându-se asocierea cu copilul. De mâine, colegii lor de la şcoală vor şti că ei sunt abuzaţi. Nu fac referire la pregătirea profesională a părinţilor. Dar totuşi să nu ai tu instinctul de a-ţi proteja copiii? Ce pretenţii să mai ai de la autorităţi, de la noi ceilalţi? Este vorba despre instinctul de mamă", a spus Dan Capatos la Extra Night Show.

×
Subiecte în articol: politist lift copii parinti Dan Capatos
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close