Antena 3 CNN Show Dana Budeanu s-a afișat pe Instagram în cea mai mulată rochie

Dana Budeanu s-a afișat pe Instagram în cea mai mulată rochie

Dana Budeanu a revenit în țară după ce și-a petrecut toată vara în vacanță în străinătate alături de fiicele sale. Evident că perioada petrecută peste hotare i-a priit celebrului designer. Dana are o siluetă de invidiat și este bronzată, semn că a avut parte de multă relaxare pe șezlong.

Dana Budeanu s-a afișat pe Instagram în cea mai mulată rochie
de Gabriel Dano    |    14 Oct 2021   •   19:43

Frumoasa brunetă în vârstă de 41 ani știe să își pună în valoare formele pe rețelele de socializare și o face ori de cât ori are ocazia. De ceva vreme, Dana Budeanu a renunțat să-și publice conținutul video prin intermediul YouTube și s-a mutat în acest scop pe aplicația special creată pentru ea în care a investit foarte mult timp, dar și resurse financiare, potrivit A1.

Și dacă tot arată extrem de bine și a căpătat peste hotare un bronz excelent, Dana Budeanu a decis să le facă o nouă surpriză fanilor săi afișându-se cu o rochie albă extrem de mulată, cu un umăr gol și decupată în zona taliei pe profilul său de Instagram.

A fost, de fapt, felul său de a-și anunța noua colecție de haine pe care urmează să o lanseze în curând.

View this post on Instagram

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu, a izbucnit în lacrimi la "Verdict". Ce a păţit stilista vedetelor

Într-unul dintre cele mai noi episoade postat pe canalul său de YouTube, fanii au văzut o Dana Budeanu diferită de cum o știe toată lumea. Altădată foarte jovială în deschiderea filmărilor, Dana Budeanu ne-a arătat o latură total diferită; cea sensibilă.

Totul a pornit de la faptul că, în mod neaşteptat, printre fanii emisiunii sale dedicate, în principal, fashionistelor se numără tot mai mulţi minori.

"Sunt foarte supărată în legătură cu copiii mici care se uită la "Verdict". Înţeleg că isteria s-a amplificat şi a cuprins, de câteva săptămâni, copii foarte mici, de 12-13 ani, poate mai mici. Haideţi să vă explic ceva, copii. V-am rugat să nu vă mai uitaţi. Voi sunteţi şi ar trebui să fiţi inocenţi. Voi nu aveţi de ce să săriţi etapele şi să vă uitaţi de dimineaţă până seara pe YouTube - că aşa aţi ajuns să vă uitaţi şi la mine.

Este prost ceea ce faceţi. Eu înţeleg şi ştiu de ce vă uitaţi, pentru că nu aveţi o altă viaţă. Voi, pe lângă faptul că nu sunteţi supravegheaţi de părinţi şi asta este doar dintr-un dezinteres al părinţilor, nu aveţi discernământul şi puterea - şi este normal, pentru că sunteţi copii, sunteţi puri. Voi nu aveţi discernământul şi înţelepciunea să înţelegeţi ceea ce e bine să vedeţi la o anumită vârstă şi ceea ce nu este bine."
00:03

"Scriu foarte mulţi copii pe canalele acestea şi sunt copii foarte mulţi care ne-au scris că se uită la mine pentru că eu sunt mama lor. Această isterie care a depăşit orice imaginaţie a generat şi astfel de reacţii. Eu nu sunt decât mama copiilor mei. Rog copiii - că nu ştiu cum să abordez situaţia asta - să se îndrepte, către mamele lor, către taţi, către bunici...

Dacă părinţii nu au timp, duceţi-vă la bunici! (...) Voi, copiii, duceţi-vă şi abordaţi-i pe părinţi. "Mama, vreau să vorbesc cu tine. Nu pot să mă duc la Dana Budeanu. Aia e una care face caterincă, nu poate să fie mama mea.  Mama, am atât de multe să-ţi spun! Am întrebări infinite despre universul ăsta şi vreau să-mi răspunzi la ele, pentru că altfel eu aflu răspunsurile despre viaţă, despre univers, despre ceea ce mă înconjoară, despre cine ar trebui să fiu de pe YouTube", a spus Dana Budeanu, în noul său "Verdict".

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close