Antena 3 CNN Show Cât este darul la o nuntă cu ștaif în Constanța, în această toamnă. Invitații Simonei Halep pot fi foarte darnici

Cât este darul la o nuntă cu ștaif în Constanța, în această toamnă. Invitații Simonei Halep pot fi foarte darnici

Ziua cea mare pentru Simona Halep a venit. Aceasta s-a căsătorit miercuri cu milionarul Toni Iuruc, pe plaja unui club luxos din stațiunea Mamaia. Mirii au sosit la locație în jurul orei 16:30, odată cu o parte din invitați, printre care și Ilie Năstase, Gică Popescu și Gică Hagi.

Cât este darul la o nuntă cu ștaif în Constanța, în această toamnă. Invitații Simonei Halep pot fi foarte darnici
de Gabriel Dano    |    15 Sep 2021   •   20:19

Poate pentru că este una dintre cele mai bogate sportive din România, chiar cea mai bogată, Simona a simțit să încalce o tradiție vechie a românilor când vine vorba de nunți: mai exact, a transmis invitaților să nu li se ofere „darul” de nuntă într-un plic cu bani. Au precizat, în schimb, că vor primi cu mare drag cadouri.

Presupunând că invitații vor ignora sugestia și vor pune totuși bani în plic, la ce sumă s-ar putea ridica darul? Site-ul catdau.ro oferă un posibil răspuns. Acesta oferă utilizatorilor posibilitatea de a afla, orientativ, ce sumă să ofere mirilor la o nuntă, în funcție de mai multe criterii: oraș, numărul de persoane per familie, venitul, genul locației (restaurant normal, restaurant cu ștaif, terasă, grădină de vară, cort, cantină sau în curtea casei), dar și ziua în care se desfășoară fericitul eveniment.

Astfel, după ce am selectat orașul Constanța, dar și criterii precum restaurant cu ștaif, relație de prietenie cu mirii, doi membri de familie, cu venituri peste medie, site-ul catdau.ro ne sugerează ca dar de nuntă o sumă cuprinsă între 1.450 și 1.650 de lei.

Desigur, dacă ești Ion Țiriac, situația se schimbă destul de mult. Același site sugerează că pentru venituri precum ale celebrului miliardar, darul corect ar trebui să fie cuprins între 2.450 - 2.750 lei. Putem însă specula că Ion Țiriac ar fi cu mult mai darnic și că varianta aleasă de acesta ar fi un cadou ales cu multă grijă pentru campioana pe care o apreciază atât de mult.

Meniul de la nunta Simonei Halep. ”Faimoasele sarmale” nu au lipsit

Simona Halep a spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul se desfășoară într-o locaţie de lux din nordul stațiunii Mamaia, care aparține nașului celor doi.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită, delicatese de rață, sarmale, sushi, iar la desert invitații vor avea la dispoziție un candy bar. 

Printre băuturile care vor fi servite se numără Aperol, Campari și Prosecco.

Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.
 

 

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close