Antena 3 CNN Show Dieta care o ține pe mama lui Elon Musk! Aceasta arată perfect! Este la îndemâna oricui și te ajută să slăbești

Dieta care o ține pe mama lui Elon Musk! Aceasta arată perfect! Este la îndemâna oricui și te ajută să slăbești

Foarte mulți oameni o cunosc pe Maye Musk doar după nume, ca fiind mama lui Elon Musk, CEO al SpaceX. Însă puțini știu că ea a avut o carieră de succes ca dietetician vreme de 45 de ani.

Dieta care o ține pe mama lui Elon Musk! Aceasta arată perfect! Este la îndemâna oricui și te ajută să slăbești
de Laura Dinu    |    15 Iul 2020   •   19:33

Mama celebrului Elon Musk, într-o formă de invidiat chiar și la 71 de ani, dezvăluie secretele siluetei sale incredibile.

Nu crede în dietele populare în rândul vedetelor

Maye Musk, nutriționist de profesie, spune clar că nu crede în diete populare precum keto sau intermittent fasting, ci își bazează regimul de viață doar pe cercetări științifice și moderație în alimentație.

”Îmi planific mesele în așa fel încât să iau micul-dejun. Cereale cu lapte și fructe, pentru că nu vreau să îmi fie foame mai târziu.

Și apoi, mai târziu, mănânc un iaurt cu fructe și apoi la prânz o salată cu pâine integrală sau sushi, ceva de genul ăsta.

Se bazează doar pe cercetările științifice

Și apoi din nou o gustare după amiază, un latte și încă niște fructe.

Îmi mențin serile foarte ușoare pentru că la 71 de ani trebuie să mănânci mai puține calorii, dar trebuie să fie sănătos”, declară Maye Musk. 

×
Subiecte în articol: maye musk Elon Musk mama dieta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close