Antena 3 Show Dieta Oanei Roman. Regimul care a ajutat-o să îmbrace rochii mulate, după ce a slăbit

Dieta Oanei Roman. Regimul care a ajutat-o să îmbrace rochii mulate, după ce a slăbit

05 Mar 2021   •   11:47

Oana Roman trece printr-o transformare spectaculoasă după divorț. Vedeta a decis să își schimbe viața total motiv pentru care a început un regim cu ajutorul căruia să ajungă la silueta mult visată.

Fiica lui Petre Roman ține post intermitent, o dietă pe care o urmează multe vedete de peste ocean. 

”Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Intr-un an și cateva luni am făcut proceduri, țin dietă. Tin post intermitent care presupune sa nu mănânc nimic timp de 16 ore și ceaiul ma ajuta foarte mult. În loc de apa beau ceai, cam 1 litru pe zi”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

Ce este postul intermintent. Pauza alimentară după care avem rezultate vizibile

"Este mai mult un stil de viaţă decât o dietă. Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând. După care, urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbim, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ", a explicat medicul Răzvan Vasilescu la rubrica Sfat de sănătate cu Andreea Cigolea, de la Antena 3.

Cel mai probabil după circa o lună se pot vedea rezultatele, adică o scădere în greutate, dar nu este o perioadă precisă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close