Cehii au inventat berea roz, de Valentine's Day (VIDEO)

12 Feb 2010   •   10:12
Cehii au inventat berea roz, de Valentine's Day (VIDEO) bere roz

Mai sunt două zile până la Ziua Îndrăgostiţilor, iar comercianţii din întreaga lume speculează, din plin, momentul. În Londra, florarii şi cicolatierii trudesc din greu. Britanicii care vor ceva neobişnuit, sunt invitaţi să încerce şi un ceai afrodiziac. Iar în Cehia, de Valentine's Day, până şi berea este roz.

De Ziua Îndrăgostiţilor, cehii dau noroc cu berea iubirii. O băutură roz, care, la prima vedere, pare a fi suc de fructe. Evident, nu este o băutură potrivită pentru un meci de fotbal. Berarii cehi au creat-o în ediţie limitată, pentru 14 februarie. Au aruncat pe piaţă 500 de litri, care aproape că s-au epuizat.

?Suntem mândri că am creat-o folosind numai ingrediente naturale. Această culoare a fost obţinută dintr-un amestec de ierburi. La sfârşit, am adăugat şi miere pentru ca şi femeilor să le placă berea? spun producătorii.

Pentru ziua îndrăgostiţilor, şi britanicii au creat o băutură specială. Dar una mai pe gustul lor: un ceai afrodiziac.

?Ideea amestecării ceaiurilor ne-a plăcut foarte mult pentru că am cerut să se creeze pentru noi un fel de poţiune a dragostei? spune o vânzătoare.

Cu toate că Ziua Îndrăgostiţilor este abia duminică, britanicii au năvălit deja în magazine. Se vinde orice este roz, roşu sau are formă de inimioară. Ciocolateriile şi-au expus deja demult ofertele speciale, iar clienţii roiesc în jurul rafturilor cu dulciuri. La fel de încercaţi, în aceste zile, sunt şi florarii, care ştiu că, oricât de cruntă ar fi criza, nimeni nu se zgârceşte când vine vorba de flori.Observator

ExitPOLL
Parteneri
x close