Antena 3 CNN Actualitate Hotelierii pregătesc un adevărat arsenal romantic pentru Valentine's Day

Hotelierii pregătesc un adevărat arsenal romantic pentru Valentine's Day

Hotelierii pregătesc un adevărat arsenal romantic pentru Valentine's Day
Sursa foto: Foto: a2zvalentinesday.blogspot.com
22 Ian 2012   •   22:51

Şampanie, fructe exotice şi condimente afrodisiace. Hotelierii pregătesc un adevărat arsenal romantic pentru Valentine's Day. Deşi mai sunt trei săptămâni până la Ziua Îndrăgostiţilor, cuplurile vânează ofertele speciale. Şi, de la mare până la munte, hotelierii şi proprietarii de pensiuni s-au conformat.

Declaraţiile de dragoste sună parcă altfel atunci când sunt rostite într-un cadru romantic, special pregătit pentru îndrăgostiţi. La fel cred şi hotelierii, care au scos la bătaie ofertele de Valentine's Day.

Vederea la mare, serviciile de lux şi meniul special oferit de un hotel de cinci stele, fac preţul piperat pentru unele buzunare.

Există şi oferte pentru portofele mai puţin generoase. La patru stele, pretenţioşii beneficiază de o cină specială, dar şi de tratamente cosmetice.

Hotelierii din centrul ţării sunt şi ei gata să îi primească pe îndrăgostiţi. În Mureş, piesa de rezistenţă este grota de sare. Pentru două nopţi de cazare şi acces la centrul de înfrumuseţare natural, trebuie să plătiţi până la 650 de lei.

Sărbătoarea americană e acum tradiţie şi în Bucovina. Moldovenii sunt gata să scoată din buzunar până la 500 de lei pentru un meniu exotic, condimentat din belşug cu şampanie şi dulciuri afrodisiace.

 


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close