FOTO/Alexandra Stan s-a fotografiat goală și a șocat pe toată lumea: "M-am măritat!". Cine este alesul ei este incredibil

de Georgiana Adam    |    12 Aug 2020   •   19:58
FOTO/Alexandra Stan s-a fotografiat goală și a șocat pe toată lumea: "M-am măritat!". Cine este alesul ei este incredibil Galerie foto (3) Facebook/Alexandra Stan

Alexandra Stan a devenit celebră la nivel internațional grație unei melodii, care se cântă și astăzi în cluburi, Mr. Saxobeat. De atunci nu a mai scos niciun hit de răsunet și a intrat într-un oarecare con de umbră. Scandalul cu managerul său, care a bătut-o măr pare că i-a atenuat serios succesul.

Totuși după acel scandal, ea a mai revenit pe scena muzicală cu diverse piese, dar popularitatea ei a scăzut destul de mult. A locuit când în București, când în Constanța, când în Los Angeles, dar nu singură, ci împreună cu iubitul său, Bogdan Stăruială, care i-a fost și agent.

Cei doi s-au despărțit la finalul anului trecut după patru ani de relație și au rămas aparent prieteni. El a câștigat mai multe concursuri de surfing și chiar a pus bazele unei astfel de școli la Constanță, iar e a continuat cu muzica, sperând să atingă succesul din trecut.

Cu cine s-a măritat Alexandra Stan

Acum a atras atenția fanilor cu o postare șoc. Pe Instagram a afișat mai multe fotografii în ipostaze fierbinți cu un mesaj care a pus toată lumea pe jar. Doar că nu a fost la fel de interesantă și continuarea lui.  „M-am măritat. Cu soarele și mare. Acum sunt sirenă”, a scris Alexandra Stan în dreptul imaginii de pe Instagram.

“Am avut parte de o plimbare distractivă pe mare. Mă simt superfericit și recunoscător că am câștigat din nou competiția”, spunea Bogdan în septembrie 2019, după ce-a primit diploma care-i certifică performanța în surfing.

Dacă el a mai fost văzut cu alte femei, Alexandra Stan a ales să se afișeze ca ceilbatară, dar una foarte provocatoare.

Parteneri
x close