Antena 3 CNN Show Fulgy a jignit-o pe mama lui, Viorica de la Clejani, pe stradă: ”Pe ce cânți, fă, tu?”

Fulgy a jignit-o pe mama lui, Viorica de la Clejani, pe stradă: ”Pe ce cânți, fă, tu?”

Fulgy a intrat în atenția presei după ce a fost implicat în mai multe scandaluri.

Fulgy a jignit-o pe mama lui, Viorica de la Clejani, pe stradă: ”Pe ce cânți, fă, tu?”
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2021   •   16:06

De această, fiul Clejanilor, Fulgy, a fost surprins în timp ce se purta total inadecvat cu mama lui, Viorica de la Clejani. Cei doi se aflau pe stradă și tânărul nu a mai ținut cont de faptul că se aflau într-un loc public și i-a vorbit urât mamei sale.

La un moment dat, acesta îi spune mamei lui: ”Pe ce cânți, fă, tu?”. Viorica de la Clejani l-a rugat insistent să oprească filmarea și să nu o publice în mediul online.

Viorica de la Clejani, criză de nervi, în direct la TV, din cauza lui Fulgy

Viorica a clacat în direct, într-o emisiune TV, în timp ce vorbea despre fiul său Fulgy și despre mesajele pe care le-a primit în ultimele zile de la fani. Cântăreața spune că rămâne alături Fulgy, și că îl va apăra, indiferent ce se va întâmpla.

Viorica de la Clejani a mărturisit că a primit, pe rețelele de socializare, inclusiv mesaje de condoleanțe pentru fiul ei. Și acest fapt a scos-o din minți.

„A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt.”, și-a vărsat năduful artista.

×
Subiecte în articol: Fulgy Viorica de la Clejani
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close