Gabriela Cristea, fotografiile cu care și-a speriat fanii. Ce s-a întâmplat cu vedeta

de Laura Dinu    |    06 Aug 2020   •   13:51
Gabriela Cristea, fotografiile cu care și-a speriat fanii. Ce s-a întâmplat cu vedeta Galerie foto (4) Facebook / Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a postat în această dimineață pe o rețea socială 3 fotografii cu care și-a speriat fanii. În ciuda faptului că vedeta pare supărată, aceasta îi liniștește repede fani, spunându-le că este doar ”chioară” de somn pentru că noaptea a fost “prea scurtă”.

Gabriela Cristea este extrem de activă pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent postând fotografii de oriunde, la orice oră. Însă astăzi a reușit să îi surprindă total pe aceștia, postând 3 fotografii, la prima oră a dimineții, în care nu este în care nu este tocmai în cea mai bună formă.

Înca “chioară” de somn, noaptea a fost “prea scurtă”. Bună dimineața și vouă!” este mesajul care însoțește fotografiile. 

Bineînțeles că fotografiile au strâns sute de reacții și comentarii, unde de îngrijorare, unele chiar răutăcioase. 

”Un pic bosumflata dar tot frumoasa. Frumusețea stă în ochii privitorului”, reacționează un fan. 

”Gabriela, ești o frumusețe! La anii tăi nici eu nu arăt așa bine ca tine! Ești un model, o mamă, o soție de succes! Oamenii atât știu, doar să judece și să te demoralizeze, dar un cuvânt blând nu sunt în stare să zică”, spune un altul sărind în apărararea Gabrielei Cristea după primirea mai multor comentarii răutăcioase. 

A slăbit 25 de kilograme

Gabriela Cristea a slăbit miraculos 25 de kilograme și a ajuns să-și iubească din nou trupul. Asta după ce a doua sarcină a lăsat-o cu o greutate deloc de neglijat și a fost nevoită să se lupte din greu ca să ajungă măcar la kilogramele avute după prima sarcină. Astăzi se poate spune că a ajuns la silueta pe care o avea când debuta pe micul ecran.

"Din cauza vitezei cu care trăim avem tot felul de frustrări și am descoperit că e foarte ușor să scapi de toate frustrările și toate angoasele aruncându-te în frigider. Așa mi s-a întâmplat și mie. Pe lângă asta, eu sunt o foarte bună bucătăreasă și îmi place să gătesc, dar și să mănânc, în același timp.

Dar, iau măsuri și am găsit o "găselniță": gătesc pentru alții. Și mă uit la ei să văd dacă mănâncă cu poftă. Soțul meu spune că de câte ori nu gust mâncarea gătesc mai bine. Dar, da, poftesc, însă în același timp așa mă hrănesc prin atitudinea pe care o au ceilalți când gustă din bucatele preparate de mine", a spus Gabriela.

Parteneri
x close