Antena 3 CNN Show Interpretul de muzică populară George Finiş a murit de COVID. S-a tratat 7 zile acasă

Interpretul de muzică populară George Finiş a murit de COVID. S-a tratat 7 zile acasă

George Finiş, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară din judeţul Suceava, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Judeţean Suceava.

Interpretul de muzică populară George Finiş a murit de COVID. S-a tratat 7 zile acasă
de Andreea Cigolea    |    17 Apr 2021   •   13:33

George Finiş era internat cu o formă gravă de coronavirus.

George Finiș, în vârstă de 61 de ani, a stat inițial 7 zile acasă, sub tratamentul medicului de familie. N-a răspuns la medicație, starea i s-a agravat ușor și când saturația de oxigen i-a scăzut la 80 medicul de familie a recomandat internarea în spital.

A fost internat pe 25 martie, dar nici la tratamentul administrat la Boli Infecțioase nu a răspuns. Pe 31 martie i s-a schimbat tratamentul și din 2 aprilie este la ATI, ventilat non-invaziv, informează Monitorul de Suceava.

La începutul acestei luni el era internat la Terapie Intensivă Covid, în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, era ventilat non-invaziv, însă era conștient și cooperant. De pe 13 aprilie starea lui de sănătate s-a degradat, pe 15 aprilie a fost necesar să fie intubat, iar în această dimineaţă a decedat. 

Solistul susţine că s-a îmbolnăvit la serviciu, pentru că unii dintre colegii săi nu au respectat regulile de prevenire a infectării.

”Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg. Deocamdată mă simt bine. Sunt foarte bine tratat de medici, de asistente... Toată lumea îşi dă interesul şi sper să mă duc acasă cât mai repede. Sunt puternic”, a spus George Finiş.
 

 

×
Subiecte în articol: George Finiş COVID-19
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close