Antena 3 CNN Show Imagini bombă cu Sebastian Ghiță petrecând în Mykonos deși este fugit din România, azilant în Serbia

Imagini bombă cu Sebastian Ghiță petrecând în Mykonos deși este fugit din România, azilant în Serbia

Sebastian Ghiță se distrează alături de familie și prieteni într-una din cele mai dorite și scumpe destinații din Marea Egee. Fostul afacerist a fost filmat zilele acestea petrecând în insula Mykonos, în ciuda faptului că este azilant în Serbia și cu procese de corupție în România.

Imagini bombă cu Sebastian Ghiță petrecând în Mykonos deși este fugit din România, azilant în Serbia
de Laura Dinu    |    13 Iul 2020   •   10:59

Sebastian Ghiță s-a distrat zilele trecute alături de persoane dragi, pe celebra plajă de nisip fin Scorpios, în capătul unei peninsule izolate, potrivit Libertatea. 

Înconjurat de aproximativ 20 de persoane, prieteni și familie, Ghiță a fost zărit vineri pe o plajă, iar duminică pe altă plajă. Îmbrăcat lejer, în pantaloni scurți și cămașă albă, fără papuci în picioare, fostul patron al România TV stă relaxat la discuții, cu un pahar de vin în mână. 

Alături de Sebastian Ghiță se află Alexandru Ghiță, fratele acestuia, trimis și el în judecată de către Direcția Națională Anticorupție pentru evaziune fiscală. 

Mai multe imagini pe Libertatea. 

A fugit din țară la sfârșitul anului 2016

Sebastian Ghiță deține grupul Asesoft și postul de televiziune RTVLa alegerile legislative din 2012 a obținut un loc de parlamentar în Camera Deputaților, fiind reprezentant al colegiului uninominal 4 din județul Prahova.

Acesta a fugit din România în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, imediat după o întâlnire a comisiei de control a SRI, în ciuda faptului că se afla sub control judiciar și nu avea voie să părăsească țara. 

A doua zi, el trebuia să fie prezent la DNA Ploiești, într-un dosar în care era vehiculat numele fostului premier Victor Ponta, dar și cel al fostului premier britanic Tony Blair. 

Arestat în Serbia 4 luni mai târziu

A fost arestat în Serbia 4 luni mai târziu, fiind acuzat de deținere de acte false. Acesta ar fi avut un permis de conducere și buletin de Slovenia. Însă a fost ulterior eliberat pe cauțiune. 

La începutul anului 2019, Sebastian Ghiță anunța că a primit azil politic în Serbia.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close