Antena 3 CNN Show Iubitul Biancăi Drăgușanu, filmat într-o ipostază șocantă! Polițiștii s-au autosesizat

Iubitul Biancăi Drăgușanu, filmat într-o ipostază șocantă! Polițiștii s-au autosesizat

Iubitul Biancăi Drăgușanu a circulat cu o viteză amețitoare pe Autostrada Soarelui, la doar câteva săptămâni după ce a fost surprins de polițiștii din Capitală circulând cu viteza de 104 km/h pe o stradă din sectorul 2.

Iubitul Biancăi Drăgușanu, filmat într-o ipostază șocantă! Polițiștii s-au autosesizat
Sursa foto: Facebook / Alex Bodi
de Manuela Sturzu    |    10 Iul 2020   •   07:49

Alex Bodi a fost filmat în timp ce își conducea bolidul de lux cu viteza de 305 km/h. Pe drumurile publice, viteza maximă admisă este de doar 130 km/h. 

Riscă suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile

Iubitul vedetei riscă o amendă de aproape 3.000 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. 

Din câte se pare, filmarea în care afaceristul rula pe autostradă cu o viteză amețitoare a fost făcută chiar de iubita lui. 

Alex Bodi s-a născut în Mediaș, într-o familie modestă. La vârsta majoratului a plecat în Spania, împreună cu familia sa, unde a lucrat pe șantier și a jucat fotbal pentru a face primii bani. 

Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi la sfârșitul lunii august 2018. De atunci, cei doi au trăit o poveste de dragoste cu nenumărate certuri și scandaluri.  Bianca și Bodi s-au căsătorit pe 1 august 2019 iar după câteva luni au mers la notar și au semnat actele de divorț. Însă nu după mult timp, cei doi au fost văzuți din nou împreună, la acest moment formând din nou un cuplu. 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close