Antena 3 CNN Show Iulia Albu, umilită la maxim! Fostul său soț, Mihai Albu dezvăluiri din interior. Momente jenante

Iulia Albu, umilită la maxim! Fostul său soț, Mihai Albu dezvăluiri din interior. Momente jenante

Războiul dintre Iulia Albu și Mihai Albu continuă, iar cei doi nu ezită să apeleze la presă ori de câte ori apar noi neînțelegeri între ei. Deși sunt divorțați de ani buni, scandalurile se țin lanț, iar la mijloc pică de fiecare dată fetița lor, Mika.

Iulia Albu, umilită la maxim! Fostul său soț, Mihai Albu dezvăluiri din interior. Momente jenante
de Anca Andrei    |    11 Aug 2020   •   13:36

Designerul i-a interzis fostului soț să-și mai vadă copilul pe motiv că ar putea lua coronavirus de la acesta. Imediat, Mihai Albu a depus o plângere penală și acum speră ca justiția să facă ordine în viața lui.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. nu e ceva nou pentru mine. Nu ma interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți.” a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend de la Antena Stars.

Momente jenante între Iulia Albu și Mihai Albu

Noul scandal dintre cei doi foști soți a pornit de la o fotografie pe care creatorul de pantofi a postat-o pe contul său de socializare. Mihai Albu și-a făcut un selfie cu o coroană pe cap, alături de mesajul: „Am CORONA, n-am virus”. Când a văzut-o, Iulia Albu s-a enervat la maxim, așa că a hotărât să nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, să-și vadă tatăl.

Mihai Albu a reacționat imediat și a pus-o la zid pe fosta lui soție, amintindu-i practic de momentele jenante din trecut.

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus și eu coroana în cap și mi-am făcut un selfie, unde am zis: „am coroana, n-am virus”. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot”, a mai spus Albu.

×
Subiecte în articol: iulia albu mihai albu
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close