Antena 3 CNN Show Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a ajuns să măture străzile. Totul despre această situație

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a ajuns să măture străzile. Totul despre această situație

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, s-a aflat la un pas de a fi obligată să măture străzile din București pentru că nu a achitat o amendă penală.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a ajuns să măture străzile. Totul despre această situație
Sursa foto: Facebook
03 Aug 2020   •   15:35

Pentru că Laura Dincă nu și-a achitat amenda în dosarul în care ea și fostul deputat au fost condamnați pentru ultraj, Biroul de Executări Penale a decis să înlocuiască sancțiunea contravențională cu munca în folosul comunității.

Atunci când a aflat, speriată că ar putea ajunge să măture străzile, Laura Dincă a făcut plata și a trimit dovada către instanță.

"Respinge, ca neîntemeiată, sesizarea Biroului executări penale din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti privind înlocuirea pedepsei amenzii penale în cuantum de 2.000 lei aplicată condamnatei Dincă Laura Teodora prin sentinţa penală nr. 388/20.06.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 641/A/09.05.2019 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia II-a Penală, cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii”, au hotărât judecătorii.

Scandalul cu Poliția. De ce au fost acuzați Laura Dincă și Cristian Boureanu

Cristian Boureanu și Laura Dincă au avut un conflict cu polițiștii, în anul 2017. Au fost opriți în trafic, după miezul nopții, în zona Piața Charles de Gaulle din Capitală. Laura se afla la volan, iar agenții i-au cerut documentele.

În acel moment, fostul deputat, aflat pe scaunul din dreapta a început să-l amenințe pe polițist, l-a amenințat și l-a lovit cu genunchiul. Boureanu a mărturisit ulterior că s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Atât fostul deputat, cât și iubita lui, au fost condamnați definitiv în 2019. Cristian Boureanu a primit o pedeapsă de un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității, iar Laura Dincă a primit o amendă de 2.000 de lei pentru declarații mincinoase.

×
Subiecte în articol: Laura Dincă cristian boureanu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close