Antena 3 CNN Show Loredana Groza, apariție de senzație! Fotografiile de pe plajă care i-au uimit pe fani

Loredana Groza, apariție de senzație! Fotografiile de pe plajă care i-au uimit pe fani

Este trecută de 50 de ani, însă Loredana Groza arată senzațional. Dovadă sunt și fotografiile din vacanță postate de artistă pe o rețea socială.

Loredana Groza, apariție de senzație! Fotografiile de pe plajă care i-au uimit pe fani
de Laura Dinu    |    04 Aug 2020   •   20:30

Aflată în vacanță, Loredana Groza i-a ținut pe fani la curent cu fiecare mișcare pe care o face prin fotografiile postate zilnic. Cele mai virale însă au fost cele în care vedeta apare în costum de baie.

Loredana Groza a recunoscut în urmă cu ceva timp că face eforturi pentru silueta sa

Micul ei dejun este compus din fructe uscate sau proaspete și iaurt, prânzul, din proteine animale provenite din carnea slabă și din pește alături de o porție delicioasă de salată. La desert, sunt mereu binevenite fructele, pentru că Loredana știe că o hidratare corespunzătoare a organismului este obținută și prin intermediul acestora, nu numai consumând apă. Pentru cină, cântăreața își pregătește, din nou, diverse salate.

A exclus din meniu zahărul rafinat și cafeaua 

În ceea ce privește sportul, Loredana adoră să facă mișcare, indiferent de modalitate. De la jogging și fitness până la squash, exercițiile fizice sunt, pentru ea, o sursă de energie și de bună dispoziție. Cântăreața mărturisește că timpul petrecut la sală, aproximativ o oră și jumătate în fiecare zi, dar și un masaj din când în când sunt cele care o fac să simtă că trăiește cu adevărat, bucurându-se de fiecare moment al vieții ei.

×
Subiecte în articol: Loredana Groza
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close