Antena 3 Show Luis Lazarus reacționează, după ce s-a zvonit că are Covid-19: “Oamenii mai și răcesc”

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a zvonit că are Covid-19: “Oamenii mai și răcesc”

de Alexandra Dima    |    14 Mai 2021   •   15:58
Luis Lazarus reacționează, după ce s-a zvonit că are Covid-19: “Oamenii mai și răcesc”
Sursa foto: Facebook

După ce s-a dus vestea că s-ar fi infectat cu noul coronavirus, omul de televiziune Luis Lazarus a oferit o primă reacție.

Cu o voce de om răcit, Luis Lazarus a transmis inițial că nu se pune problema să aibă coronavirus și a precizat că a făcut în ultima perioadă mai multe teste, scrie Fanatik.

Lazarus a lăsat totuși să se înțeleagă că ar avea ceva probleme de sănătate, dar a continuat să nege informația privind infectarea cu SARS-CoV2.

"Acum, na, știți cum e, toată lumea e agitată în perioadă asta, toată lumea dorește să găsească subiecte importante, interesante cu privire la COVID."

După această declarație simplistă, Lazarus nu a mai răspuns apelurilor jurnaliștilor, mai menționează sursa citată.

Potrivit informațiilor apărute pe surse, omul de televiziune a fost văzut joi seară la Spitalul Universitar din Capitală, ulterior zvonindu-se că ar fi internat. Incusiv postul de televiziune la care e invitat permanent a confirmat că acesta s-ar fi înbolnăvit.

Cunoscut drept activist anti-mască și expus riscurilor contaminării odată cu participarea la mitingurile anti-restricții, Lazarus părea să aibă șanse mari de infectare. 

Indiferent de situație îi dorim grabnică însănătoșire!  

Știre inițială: Luis Lazarus a fost confirmat cu SARS-CoV-2 și internat în spital. Omul de televiziune, cunoscut ca fiind anti-mască și admirator al Dianei Șoșoacă

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close