Antena 3 CNN Show Mihai Bendeac amenințări: ”Îl omor dacă îl întâlnesc! Nu s-a întâmplat să existe ceva pe lume care să mă enerveze mai dramatic”

Mihai Bendeac amenințări: ”Îl omor dacă îl întâlnesc! Nu s-a întâmplat să existe ceva pe lume care să mă enerveze mai dramatic”

Mihai Bendeac a răbufnit zilele acestea pe internet! Și nu cu privire la o persoană ci, culmea, la o reclamă. Juratul iUmor s-a declarat enervat la culme de un material promoțional care apare frecvent pe ecrane. ”Niciodată nu s-a întâmplat să existe ceva pe lume care să mă enerveze pe mine într-un mod mai profund și mai dramatic”.

Mihai Bendeac amenințări: ”Îl omor dacă îl întâlnesc! Nu s-a întâmplat să existe ceva pe lume care să mă enerveze mai dramatic”
Sursa foto: Facebook / Mihai Bendeac
de Laura Dinu    |    07 Iul 2020   •   13:20

Când sunt acasă televizorul meu merge de multe ori în surdină, stă pe History de obicei, dar mai se întâmplă să zapez și e o reclamă, nu știu la ce e frate, că n-am prins-o niciodată, că se mai întâmplă să fiu  prin casă și să aud, care se termină cu yupi ya ya yupi yupi yupi yei.

Niciodată, până la această vârstă tutancamonică de 37 de ani, nu s-a întâmplat să existe ceva pe lume care să mă enerveze pe mine într-un mod mai profund și mai dramatic decât aceast yupi ya ya yupi yupi yei.

Dacă vreodată, în existența mea, o să am ocazia să mă întâlnesc cu ăla care a compus acest yupi ya yupi yupi yei, îl omor. Când auzi asta îți vine să arunci televizorul pe geam”, a scris Mihai Bendeac pe o rețea socială, potrivit wowbiz.ro.

Mihai Bendeac este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român, jucând rolul principal în filmele Milionari de Weekend (2004) și Supraviețuitorul (2006).

A scris toate cele 6 sezoane În Puii Mei pe care le-a și interpretat, Românii au Artiști, Teatru Tv, Băieți de Oraș, Comedy, Mondenii, Jurnalul unui burlac. A fost jurat în emisiunea România dansează. În prezent, este jurat în emisiunea iUmor.

×
Subiecte în articol: Mihai Bendeac reclama
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close