Antena 3 CNN Show Ce pensie are Mioara Velicu după 60 de ani de muncă: "Am luat bani din bancă să plătesc datoriile la stat"

Ce pensie are Mioara Velicu după 60 de ani de muncă: "Am luat bani din bancă să plătesc datoriile la stat"

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Mioara Velicu, acum în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit ce pensie are după 60 de ani de muncă.

Ce pensie are Mioara Velicu după 60 de ani de muncă: "Am luat bani din bancă să plătesc datoriile la stat"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2022   •   12:00

Este una dintre cele mai apreciate soliste de folclor din țară și spune că ea cântă live și acum, după 60 de ani de muzică, pentru că așa poate să transmită cel mai bine ce simte.

”Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat. Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate. 

Mioara Velicu: ”N-am studii, eu sunt de pe prispa casei. Eu nu știu tonalitățile nici acum”

Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă. Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a. 

N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, e ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum. 

La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel”, a mărturisit Mioara Velicu, invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a și cântat alături de acesta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mioara Velicu: ”Am luat din bancă să plătesc datoriile la stat” 

Când vine vorba de pensie, Mioara Velicu spune că îi ajung banii. În timpul pandemiei de COVID, însă, a mai scos bani de la bancă, să poată să-și plătească din dările la stat.

”Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. 

Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a mai spus solista.

×
Subiecte în articol: Mioara Velicu pensie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close