Antena 3 CNN Show "Mie îmi e greu tot timpul" | Povestea neștiută a Mirabelei Dauer, între muzică și șuferințe ascunse

"Mie îmi e greu tot timpul" | Povestea neștiută a Mirabelei Dauer, între muzică și șuferințe ascunse

Mirabela Dauer a povestit în direct la Antena 3 CNN despre momentele grele prin care trece artista. Cu toate acestea, ea se declară un om fericit.

"Mie îmi e greu tot timpul" | Povestea neștiută a Mirabelei Dauer, între muzică și șuferințe ascunse
Sursa foto: Facebook | Mirabela Dauer
de Ioana Mircea    |    26 Feb 2023   •   15:24

Artista Mirabela Dauer a venit astăzi în platou la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii News Magazine cu Mihaela Bîrzilă, și a povestit despre activitățile ei din ultima perioadă.

Mirabela suferă în prezent de diabet, iar de-a lungul timpului a trecut prin multe dificultăți, însă cântăreața a reușit să nu își piardă credința, iar acum se declară un om fericit.

"Eu sunt un om fericit. În primul rând mă face viața fericită. Eu iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, cât o vrea Dumnezeu. Sunt un om bucuros că mă trezesc dimineața, bucuros că aud păsărelele, eu mă bucur. De ce să fii trist? Nu irosești viața?", a povestit artista.

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer după 60 de ani de muncă: "Nu e normal, dar nu am ce face"

Întrebată care a fost cel mai greu moment al vieții sale, Mirabela Dauer a spus că ei îi este tot timpul greu dar că alege să nu se plângă și să nu îi încarce pe alții cu problemele ei.

"Mie îmi e greu tot timpul. Sunt un om singur, nu e ușor, dar nu mă plâng. Nu îmi place să mă plâng. Ce e prostia asta, să înarc lumea cu lucruri pe care le am eu? Nu! Lumea trebuie să mă știe că sunt bine, că sunt fericită și că sunt un om normal ca și ei", a spus Mirabela.

Întregul interviu cu Mirabela Dauer poate fi urmărit în materialul video următor:

×
Subiecte în articol: Mirabela Dauer
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close