Antena 3 CNN Show Nu mai seamănă cu ea. Cum arăta Andreea Esca acum 30 de ani și ce studii are de fapt vedeta Pro Tv. FOTO

Nu mai seamănă cu ea. Cum arăta Andreea Esca acum 30 de ani și ce studii are de fapt vedeta Pro Tv. FOTO

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite și profesioniste prezentatoare de știri. Deși o vădem zilnic la televizor, puțini știu cum arăta vedeta Pro TV când era la școală și ce studii a absolvit aceasta.

Nu mai seamănă cu ea. Cum arăta Andreea Esca acum 30 de ani și ce studii are de fapt vedeta Pro Tv. FOTO
de Maria Sabu    |    15 Iul 2020   •   16:00

Andreea Esca a făcut publice în urmă cu ceva timp, mai multe poze de pe vremea în care era elevă la școală. Fotografiile au stârnit un val de reacție și internauții au fost surprinși într-un mod plăcut de imagini.

Ce studii a absolvit Andreea Esca

Andreea Esca a terminat școala sportivă ”Emil Racoviță” până la finalul clasei a VIII-a. După aceea, știrista a urmat studiile la Liceul Gheorghe Lazăr, iar apoi vedeta a făcut studii universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism.

Aceasta a urmat ulterior studii de pregătire profesională la : Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).

Debutul ei pe micul ecran a avut loc în anul 1992 atunci când, sfătuită de un prieten, s-a prezentat la un interviu pentru postul de prezentator de știri al postului SOTI. Deși nu avea experiență, jurnalista s-a descurcat și a doua zi a fost numită să prezinte știrile pentru această televiziune.

×
Subiecte în articol: andreea esca
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close