Antena 3 CNN Show Showbiz Casa Regală a anunţat cum va arăta tortul de nuntă. Reţeta biscuiţilor - secret de stat

Casa Regală a anunţat cum va arăta tortul de nuntă. Reţeta biscuiţilor - secret de stat

Casa Regală a anunţat cum va arăta tortul de nuntă. Reţeta biscuiţilor - secret de stat
Sursa foto: Foto: cakestodays.com
26 Apr 2011   •   12:04

Fiecare zi le aduce britanicilor noi dezvăluiri despre marele eveniment al anului - nunta prinţului William cu Kate Middleton. Între altele, Casa Regală a anunţat cum va arăta tortul de nuntă şi cine va avea onoarea să-l prepare. Presa a aflat detalii şi despre biscuiţii care vor fi serviţi la banchetul regal, numai că, în acest caz, reţeta este un secret de stat.

Casa Regală a emis un comunicat oficial pentru a descrie viitorul tort regal. Acesta va avea, potrivit tradiţiei, mai multe etaje, va fi decorat cu frişcă şi îngheţată albă şi va avea "o puternică tematică florală, tipic britanică".

Pregătirea tortului a fost încredinţată unei specialiste în domeniu care a primit indicaţii chiar de la mireasă.

"Ea a avut destule idei şi ne-a îndrumat cum să facem tortul de nuntă după dorinţele sale. Şi anume, destul de tradiţional, dar cu o notă modernă", a dezvăluit Fiona Cairns, cofetar britanic.

Kate Middleton a dat, între altele, o întreagă listă de flori care trebuie să se regăsească pe tort, preparate, fireşte, din zahăr.

Prinţul William n-a stat nici el degeaba şi a însărcinat o renumită firmă de patiserie cu prepararea unor biscuiţi speciali pentru banchetul de nuntă de la palatul Buckingham. Patiserul-şef nu a putut să dezvăluie decât că dulciurile vor conţine multă ciocolată şi vor arăta foarte frumos.

"Aş dori să vă pot spune mai multe, dar, din nefericire, este reţeta Palatului Regal şi m-au pus să jur că voi păstra secretul, aşa că, din nefericire, nu vă pot spune nimic", a adăugat Paul Courtney, patiserul-şef la Mc Vities.

Ceea ce cofetarul a putut spune este că se simte foarte mândru că ia parte la un asemenea eveniment. Alegerea firmei sale nu este o surpriză, deoarece aici au fost pregătite nenumărate torturi de nuntă şi botez pentru familia regală, încă din 1893.

×
Subiecte în articol: tort nunta regala reteta biscuiti ciocolata
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close