Antena 3 CNN Show Showbiz Dracula are interdicţie la nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton

Dracula are interdicţie la nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton

Dracula are interdicţie la nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton
Sursa foto: Foto: simple-image.blogspot.com
11 Apr 2011   •   22:33
Un ghid cu regulile pentru invitaţii celui mai aşteptat eveniment al anului menţionează că la ceremonie nu e voie să vorbeşti despre contele-vampir. Şi le spune invitaţilor cum să se-mbrace, cum să mănânce şi ce să facă atunci când se vor întîlni cu Regina.

Toţi cei 1900 de invitaţi au primit alături cu invitaţia şi un ghid de 22 de pagini ca să familiarizeze cu eticheta regală.

În el sunt trecute pînă şi subiectele interzise. Astfel, contele trasnilvănean Kalnoky, invitat al Prinţul Charles, nu va putea să vorbească de exemplui despre Dracula sau despre război.

Sunt şi alte sfaturi. De exemplu invitaţii au fost sfătuiţi să-şi închidă telefoanele mobile sau să le treacă în mod silenţios. În plus au fost atenţionaţi să ajungă la ceremonie cu cel puţin 20 de minute înainte de începerea ei. Ultima care apare este Regina Elisabeta. În faţa ei toţi trebuie să ţină seama de alte reguli.

Ghidul recomandă invitaţilor şi cum să aleagă tacâmurile, cum să mănânce dar şi să pună ceaşca de ceai pe masă după fiecare înghiţitură.
 


×
Subiecte în articol: nunta dracula william kate middleton subiecte
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close