Antena 3 CNN Externe Mai sunt cinci zile până la nunta regală britanică. Vezi care sunt celebrităţile invitate

Mai sunt cinci zile până la nunta regală britanică. Vezi care sunt celebrităţile invitate

Mai sunt cinci zile până la nunta regală britanică. Vezi care sunt celebrităţile invitate
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2011   •   21:30

Mai sunt cinci zile până la nunta prinţului William cu Kate Middleton  şi în Londra se fac ultimele pregătiri pentru ca totul să iasă perfect. In Catedrala Westminster nu mai există loc nerezervat. În momentul în care va păşi în lăcaşul de cult, fiecare dintre cei 1.900 de invitaţi va şti exact unde să se aşeze.

Elton John, David şi Victoria Beckham, Guy Ritchie sau Rowan Atkinson, bun prieten al Prinţului Charles, sunt doar câţiva dintre invitaţii familiei regale. Şi printre cei mai cunoscuţi. Totuşi, nunta Prinţului William cu Kate Middleton nu este un eveniment dedicat doar celebrităţilor.

În total 1.900. Cei mai mulţi vor sta în partea centrală şi în spatele Catedralei. Printre ei ducele şi ducesa de Kalnoky.  Membrii familiei regale a României, Regele Mihai, principele Radu şi principesa Margareta se vor număra printre privilegiaţi.

În faţă, după cum era de aşteptat, se vor afla membrii familiei regale, pe de o parte, şi familia Middleton, de cealaltă. Familia regretatei Lady Diana va sta şi ea, alături de familia miresei.

Marii absenţi de la ceremonie vor fi Barack şi Michelle Obama. Casa Regală a explicat însă că numai capetele încoronate care sunt şefi de stat sunt, în mod tradiţional, invitaţi la nunţile regale. Liderii politici care nu fac parte din cele 54 de naţiuni ale Commonwealth-ului nu primesc invitaţii.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close