Antena 3 CNN Timp liber Film Prinţul William şi Kate Middleton, într-un film pe micile ecrane din 18 aprilie

Prinţul William şi Kate Middleton, într-un film pe micile ecrane din 18 aprilie

Prinţul William şi Kate Middleton, într-un film pe micile ecrane din 18 aprilie
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mar 2011   •   22:16

Nici nu au apucat să spună "DA" şi au şi ajuns personaje de film. Povestea de dragoste dintre prinţul William şi Kate Middleton va ajunge pe micile ecrane. Se va întâmpla pe 18 aprilie, atunci când la televizor va fi difuzat filmul "William şi Kate", insiprat, evident, din fapte reale. Iar britanicii îl aşteaptă cu sufletul la gură.

Englezii numără deja zilele care au mai rămas până la nunta anului. Numără, dar se gândesc şi la ce ar mai face până atunci. Tocmai de aceea, o televiziune britanica va difuza pe 18 aprilie filmul "William şi Kate", o peliculă în care va fi descrisă viaţa celor doi de când au devenit un cuplu.

Britanicii muncesc şi la o monedă cu celebrul cuplu, în valoare de 5 lire sterline. Pe o parte a monedei vor fi William şi Kate asezaţi faţa în faţă, iar pe cealaltă parte bunica prinţului, Regina Elizabeta.

Până la nuntă, William se dedică vizitelor oficiale. Acum călătoreşte în Noua Zeelandă şi Australia, pentru a aduce un omagiu victimelor dezastrelor naturale din ultimele luni. Prima oprire a fost Christchurch, oraşul neozeelandez devastat de un cutremur, luna trecută.

×
Subiecte în articol: kate middleton printul William nunta film
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close