Antena 3 CNN Show Oana Roman: ”Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc 14 cm în șolduri!”

Oana Roman: ”Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc 14 cm în șolduri!”

Oana Roman a arătat cum a reușit să slăbească. ”Dragii mei, azi vă prezint un filmuleț scurt în care vă explic în detaliu ce fel de proceduri de remodelare corporală am făcut. Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc 14 cm în șolduri, 12 cm în talie și 12 la bust, din luna noiembrie 2019 până în luna iunie 2020”, a povestit Oana.

Oana Roman: ”Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc 14 cm în șolduri!”
Sursa foto: instagram.com/oanaromanelisei
de Silvia Țigănilă    |    24 Aug 2020   •   16:40

Oana Roman a slăbit spectaculos. ”Recunosc. Uneori ma uit la mine si parca nu mi vine sa cred ca sunt eu!”, a mărturisit ea.

Oana Roman a dezvăluit la începutul lunii iulie că a reușit să slăbească kilograme bune, ajungând să poarte cu patru mărimi mai puțin la haine: ”Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporală și mâncare puțină dar din toate”, a scris Oana Roman pe Facebook. 

Din ce face bani Oana Roman. "Putem satisface și cele mai exigente gusturi"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragii mei azi va prezint un filmuleț scurt in care va explic în detaliu ce fel de proceduri de remodelare corporala am făcut . Aceste proceduri m au ajutat sa slăbesc 14 cm in solduri, 12 cm in talie si 12 la bust din luna noiembrie 2019 pana în luna iunie 2020. Procedurile le am făcut la @anisia_clinic unde am găsit cele mai performante aparate in domeniu . #slabire #remodelarecorporala #cumaslabitoanaroman #anisiaclinic #cooltechdefine #velashape3 #icoone

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

Oana Roman a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din viaţa ei.

Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult”, a dezvăluit ea.

×
Subiecte în articol: Oana Roman slabit
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close