Antena 3 CNN Show Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în Azuga: ”Vă tai, vă omor, Zăvoranco te tai!”

Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în Azuga: ”Vă tai, vă omor, Zăvoranco te tai!”

Scandal în trafic pe Valea Prahovei. Oana Zavoranu și soțul ei au fost ameninţați cu un cuţit.

Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în Azuga: ”Vă tai, vă omor, Zăvoranco te tai!”
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2022   •   09:48

S-ar fi întâmplat în Buşteni, când cei doi ce se intoarceau din minivacanța de la munte. Oana Zăvoranu a depus plângere la poliţie şi a povestit întregul incidentul la Antena 3.

Soțul ei a încercat să depășească o mașină, în timp ce se afla pe o linie discontinuă. În acel moment, un alt șofer s-ar fi oprit cu mașina în fața cuplului și i-a amenințat cu cuțitul. 

”Ne introaceam de la Bran unde am petrecut cu prietenii de la Bușteni și veneam către București și ne-am băgat într-o depășire la ieșirea din Azuga și vedeam că unul iese de pe banda noastră și se pune de-a curmezismul benzii opuse.

Ne-am băgat înapoi și noi am mai mers 3 metri, din nou a vrut să se bage în depășire, din nou s-a pus pe bandă, a ieșit din mașină cu un cuțit și a început să ne amenințe: vă tai, vă omor, ce credeți nenorociților că dacă sunteți din bucurești vă bagați? Zăvoranco, te tai! Am rămas blocată, a ieșit intre timp și lumea pentru că asta blocase ambele sensuri.

Am depus plângere penală spunându-le polițiștilor că a ieșit cu cun cuțit, el a spus că nu e adevărat, apoi polițiștii au percheziționat mașina și au găsit unul dintre cuțite aflat în buzunarul șoferului de la ușă. Am făcut plângere și mergem mai departe pentru că este inadmisibil pur și simplu un psihopat iți taie calea” a spus Oana Zăvoranu la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu masina busteni
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close