Antena 3 CNN Show Puțini români știu! Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu și ce meserie are. Viața i-a rezervat, din păcate, o suferință grea

Puțini români știu! Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu și ce meserie are. Viața i-a rezervat, din păcate, o suferință grea

Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai cunoscute vedete din România. În timp ce alte colege de-ale sale care s-au perindat prin platourile de televiziune sau au apărut în paginile tabloidelor o perioadă au ieșit ușor din atenția publicului, Bianca a știut cum să rămână în centrul atenției.

Puțini români știu! Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu și ce meserie are. Viața i-a rezervat, din păcate, o suferință grea
de Gabriel Dano    |    04 Aug 2020   •   18:37

S-a reinventat mereu, nu a făcut compromisuri, s-a lansat în afaceri și a pus întotdeauna mai presus de orice familia sa. - GALERIE FOTO, AICI.

Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu

Despre Bianca Drăgușanu se poate spune că a fost mereu într-o relație bună cu familia sa. O notorietate mai mare a avut sora sa cu care a și participat la showul de la Antena 1, Asia Expres. Puțin știau cum arată tatăl său, Radu „Jimi” Drăgușanu. Frumoasa blondină a postat la un moment dat o fotografie cu tatăl său pe rețelele de socializare.

sursa: Facebook

La cei 64 de ani, Radu Drăgușanu arată și se menține foarte bine. A avut o viață activă, de fost sportiv. A fost portar al echipei de fotbal Jiul Petroșani, iar apoi preparator la aceeași echipă. Când era mică, Bianca îl însoțea la muncă pentru prinde drag de sport.

Boala cruntă care l-a afectat pe tatăl Biancăi Drăgușanu

Din nefericire, Radu Drăgușanu a trecut prin momente dificile, după s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. S-a îmbolnăvit destul de grav la rinichi, afecțiune care l-a țintuit la pat câteva luni de zile. A reușit să se pună pe picioare și îi este alături Biancăi ori de câte ori aceasta are nevoie.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close