Antena 3 CNN Show Regimul detaliat al lui Cătălin Crişan | Cum a pierdut 32 de kilograme, mâncând de 5 ori pe zi

Regimul detaliat al lui Cătălin Crişan | Cum a pierdut 32 de kilograme, mâncând de 5 ori pe zi

Cătălin Crişan este cunoscut pentru faptul că a reuşit să topească multe kilograme într-un timp nu tocmai îndelungat, deşi regimul său nu este unul drastic.

Regimul detaliat al lui Cătălin Crişan | Cum a pierdut 32 de kilograme, mâncând de 5 ori pe zi
Sursa foto: Agerpres / George Calin | Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Mai 2022   •   22:00

În vârstă de 54 de ani, cântăreţul de muzică uşoară a dat jos peste 32 de kilograme în două luni şi jumătate, mâncând de cinci ori pe zi, potrivit adevarul.ro.

Astfel, regimul lui Cătălin Crişan a devenit celebru în urmă cu câţiva ani, mai ales că artistul a spus că a apelat atunci la un medic, pentru că ajunsese la 104 kilograme.

Artistul a ţinut regimul 66 de zile şi este structurat pe şase etape. După ce şi-a atins scopul, artistul a mărturisit că a păstrat unele obiceiuri alimentare, astfel că nu mai mânca făinoase şi dulciuri, iar dacă mănâncă friptură, fructe consumă după cinci ore.

Regulile în regimul lui Cătălin Crişan

  1. Se iau cinci mese pe zi, din trei în trei ore.
  2. Nu se sare peste mese.
  3. Nu se mănâncă între mese.
  4. Nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în regim.
  5. Se consumă trei litri de lichide pe zi – apă, ceai, cafea. Sunt interzise sucurile.
  6. Nu se mănâncă după ora 20:00.
  7. Se găteşte fără ulei.
››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Etapele regimului ţinut de Cătălin Crişan

Etapa 1: două săptămâni

Se consumă: carne, peşte, organe, mezeluri, în orice cantitate, brânzeturi fermentate în limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. Sunt permise condimentele, mai puţin hrean, ceapă, usturoi. Sunt interzise zahărul şi mierea.

Etapa 2: nouă zile

În primele trei zile se consumă fructe crude sau gătite în limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate şi lactate proaspete în limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, caş, lapte bătut, brânză de vaci. Sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată. În următoarele şase zile din regimul lui Cătălin Crişan se consumă carne, mezeluri şi ouă în orice cantitate.

Etapa 3: 12 zile

În primele zile se consumă două ouă pe zi şi 100 de grame de brânzeturi nefermentate. Două din mese vor consta în legume verzi, în orice cantitate – spanac, urzici, castraveţi, varză, broccoli, etc. În următoarele trei zile se mănâncă ouă, mezeluri şi carne în orice cantitate. Urmează trei zile de fructe şi legume – fructe în limita a 500 grame pe zi, legume fără restricţii şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. În ultimele trei zile, se mănâncă din nou carne, mezeluri şi ouă, fără limite.  

Etapa 4: 13 zile

În primele două zile se mănâncă fructe, 500 de grame pe zi, legume fără restricţie şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. Următoarele trei zile sunt cele de carne şi mezeluri în orice cantitate. La una din mese se mănâncă o salată verde. Urmează două zile de fructe şi legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Două zile de fucte şi legume, trei zile carne şi mezeluri, potrivit regimului lui Cătălin Crişan.

Etapa 5: opt zile

În primele două zile se mănâncă fructe şi legume. Următoarea zi se mănâncă lactate proaspete. Urmează două zile de fructe şi legume, apoi trei zile de carne slabă şi mezeluri.

Etapa 6: 10 zile 

În primele două zile se mănâncă lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi şi legume fără limită de cantitate. Urmează opt zile în care se alternează câte o zi de fructe şi legume cu o zi de carne, mezeluri şi ouă, în regimul lui Cătălin Crişan.

×
Subiecte în articol: Cătălin Crişan regim
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close