Antena 3 CNN Show Cine este românca Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari

Cine este românca Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari

Cine este femeia care a cucerit inima afaceristului Piero Ferrari?

Cine este românca Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2021   •   10:15

Românca Romina Gingaşu este angajată la o companie producătoare de avioane, iar meseria ei este de a vinde avioane celor mai bogați oameni ai lumii.

Astfel a ajuns să îl cunoască pe italianul Piero Ferrari, cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste încă din 2016. Cei doi s-au căsătorit recent în secret, iar la nuntă le-a cântat nimeni altul decât Al Bano.

De altfel, numele româncei, Romina, este inspirat după Romina Power, soția și partenera de scenă a solistului itallian. 

Miliardarul de la Ferrari s-a căsătorit cu o româncă, în secret. Invitații au aflat în ultima clipă că vor asista la nunta lor

Miliardarul Piero Ferrari s-a căsătorit cu o româncă. Romina Gingaşu este cea care i-a devenit soţie fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari, după o poveste de dragoste începută încă din 2016. Nunta a fost o surpriză chiar şi pentru invitaţi.

Piero Ferrari este recunoscut ca fiind un om discret, astfel că cei doi au decis să țină în secret nunta până în ultimul moment. Evenimentul a avut loc în insula Capri din Italia, la restaurantul Canzone del Mare. Restaurantul este celebru în toată lumea pentru vederea incredibilă pe care o are.

Invitat special a fost unul dintre cei mai mari soliști de pe planetă, italianul Al Bano! Acesta a fost un cadou făcut de Piero soției sale pentru că numele pe care îl poartă, Romina, a fost pus de părinții miresei, care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a lui Al Bano

 

×
Subiecte în articol: Ferrari Romina Gingașu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close