Antena 3 CNN Show Showbiz Alimentul la care Paula Seling a renunţat de 11 ani: "E un fel de protest. Fac doar ce simt că mă face fericită"

Alimentul la care Paula Seling a renunţat de 11 ani: "E un fel de protest. Fac doar ce simt că mă face fericită"

A scos din alimentaţie anumite alimente, a trecut la un stil de viaţă sănătos, spune Paula Seling şi, în felul acesta, nu numai că este slabă, dar reuşeşte să se şi menţină.

Alimentul la care Paula Seling a renunţat de 11 ani: "E un fel de protest. Fac doar ce simt că mă face fericită"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2022   •   16:00

Artista în vârstă de 43 de ani spune că a renunţat la carne, deşi se gândeşte că poate are acum anumite carenţe în organism, dar merge pe regimul vegan, mâncând multe plante.

De asemenea, nu consumă nici lapte, ouă sau brânzeturi.

"Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. 

Citeşte şiRăzvan Popescu a slăbit 45 de kilograme. "Nu prindeam 40 de ani, dacă nu erau acei oameni. Nici în liceu nu aveam greutatea asta"

Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ultima oară, înainte să fac COVID, pentru că l-am făcut și pe ăsta (...), înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. 

Paula Seling "Dimineaţa mănânc salate verzi"

Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine", a spus Paula Seling.

Artista spune că dieta ei este una ușor de urmat, căci este potrivită pentru cei care vor să slăbească sau doar să își mențină greutatea.

"De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase. 

Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia", a mai spus artista de 43 de ani, potrivit click.ro.

Paula Seling: "Nu mănânc deloc carne, doar din când în când peşte"

"Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte. 

A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum", a mai spus Paula Seling.

×
Subiecte în articol: paula seling dieta vegan
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close