Antena 3 CNN Show Showbiz Alimentul la care a renunţat Andreea Marin: "Ţine loc și de pâine. E o mare diferenţă după o lună jumate"

Alimentul la care a renunţat Andreea Marin: "Ţine loc și de pâine. E o mare diferenţă după o lună jumate"

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de televiziune şi a ajuns un model de urmat pentru multe femei.

Alimentul la care a renunţat Andreea Marin: "Ţine loc și de pâine. E o mare diferenţă după o lună jumate"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2022   •   12:00

La cei 47 de ani, arată foarte bine şi are o siluetă pe care multe femei şi-o doresc. Cunoscuta jurnalistă spune că a renunţat la un aliment pentru a sta bine la capitolul kilograme.

Faimoasa vedetă spune că a făcut sacrificii ca să aibă o siluetă de invidiat, iar alimentul care a ajutat-o să slăbească și care, de asemenea, ține loc de pâine este brânza. 

Cu ce aliment a reușit Andreea Marin să slăbească

Vedeta TV povesteşte că ea consumă destul de des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor", a mărturisit jurnalista, potrivit spynews.ro.

Andreea Marin a mai spus că a renunțat și la dulciuri, pierzând astfel șapte kilograme. Ea consideră că nu există nu se poate și are foarte multă voință să facă orice își propune.

"Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. 

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. 

Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă", a continuat ea.

Vedeta TV a scăpat de șapte kilograme

Andreea Marin a declarat că a urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriționist și a ajutat-o extrem de mult să slăbească. De la începutul anului a reușit să elimine șapte kilograme.

"Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. 

Şi am pierdut şapte kilograme. Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las", a spus vedeta.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin branza regim dieta
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close