Antena 3 CNN Show Showbiz Alimentul la care a renunţat Larisa Iordache, vedetă la show-ul America Express: "Acum mi-am învățat corpul ce trebuie să mănânce"

Alimentul la care a renunţat Larisa Iordache, vedetă la show-ul America Express: "Acum mi-am învățat corpul ce trebuie să mănânce"

Larisa Iordache a povestit cum reuşeşte să se menţină în formă, după ce a fost nevoită să se retragă din gimnastică, în 2021, iar acum este vedetă la show-ul America Express, de la Antena 1.

Alimentul la care a renunţat Larisa Iordache, vedetă la show-ul America Express: "Acum mi-am învățat corpul ce trebuie să mănânce"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2023   •   14:00

Deşi a trecut un an de când nu mai face sport de performanţă, Larisa Iordache arată, în continuare, foarte bine. 

Ea spune că încearcă să evite ciocolata, dulciurile în general, aşa cum făcea şi atunci când practica gimnastica.

"Din punct de vedere al alimentației, corpul meu nu mai cere atât de multe alimente. Acum mi-am învățat corpul și știu ce trebuie să mănânc și când trebuie să mănânc.

Încerc să nu exagerez, înainte clar trebuia să am trei mese pe zi, să-mi iau vitaminele corespunzător, trebuia să îmi respect mesele, cu toate că uneori nu aveam timpul necesar, pentru că fiind în București, trebuia să ajung și acasă, să-mi gătesc singură, apoi să plec la antrenament.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acum este un pic mai lejer. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte și mănânc doar când îmi este foame, nu mănânc doar ca să știu că am mâncat.

Când făceam gimnastică, făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri, mâncam doar în cantități foarte, foarte micuțe, astfel încât să nu-mi ofere disconfort.

Acum mănânc normal, dar nu este foarte mare diferență între alimentația de atunci și cea din prezent, pentru că și atunci mergem pe aceeași mentalitate: mănânc când îmi este foame, cât cred că este suficient și nu exagerez", a spus Larisa Iordache, potrivit spectacola.ro.

"Mi-aș dori ca, pe tot parcursul acestui concurs, să nu ajungem la asta: cursa eliminatorie înseamnă că de-aici poți pleca direct acasă”, a comentat Cătălin Scărlătescu, deținătorul primei imunități.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care se întrec pe Drumul Aurului, la America Express, trăind cea mai periculoasă aventură la capătul lumii.

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache America Express
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close