Antena 3 CNN Show Showbiz Suma pe care Andra şi echipa ei au negociat-o la două concerte în Germania

Suma pe care Andra şi echipa ei au negociat-o la două concerte în Germania

Andra este una dintre cele mai bune voci de la noi, iar tariful pe care îl cere pentru un eveniment privat nu este deloc mic.

Suma pe care Andra şi echipa ei au negociat-o la două concerte în Germania
Sursa foto: Facebook | Andra
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2022   •   12:00

La cei 36 de ani ai săi, Andra este gata să câștige o adevărată avere pentru două evenimente private programate pentru această lună în Germania, potrivit fanatik.ro.

Pentru două evenimente programate luna aceasta în Germania, la Munchen și Dusseldorf, cântăreața va încasa nu mai puțin de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare eveniment. Iniţial, informaţiile prezentate făceau referire la "două nunţi", însă în realitate este vorba despre două concerte cu bilete.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vedeta va fi însoțită de trupa sa, salariile celor care o compun fiind asigurate din aceeași sumă de bani.

Andra, replică după articolul apărut în presă

După articolul cu cifrele apărut în presă, Andra a declarat că evenimentele din Germania sunt, de fapt, concerte şi nu nunţi, aşa cum a apărut în presa din România.

"Tarifele sunt în funcţie de evenimente, iar de acest aspect se ocupă echipa mea", a declarat Andra, fără să detalieze cifrele, potrivit paginademedia.ro.

"Voi continua să mă duc cu cea mai mare plăcere la nunţi şi evenimente private. Atâta timp cât omul îşi doreşte să te aibă alături de el în cea mai importantă zi, înseamnă mult pentru tine ca artist.

În acelaşi timp, voi continua turneele de concerte cu bilete. Iar următorul turneu este cel de colinde din decembrie", a continuat Andra.

×
Subiecte în articol: Andra nunta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close