Antena 3 CNN Show Showbiz Clipe de panică pentru Oana Lis: „Viorel s-a dezechilibrat și a căzut. Cred că a făcut un accident vascular cerebral”

Clipe de panică pentru Oana Lis: „Viorel s-a dezechilibrat și a căzut. Cred că a făcut un accident vascular cerebral”

Clipe de panică pentru Oana Lis: „Viorel s-a dezechilibrat și a căzut. Cred că a făcut un accident vascular cerebral”
26 Sep 2017   •   08:39

Formează un cuplu atipic, dar acest lucru nu îi împiedică pe Oana și Viorel Lis să trăiască o poveste de iubire intensă.

Recent, Oana a trecut prin momente de panică când partenerul său s-a prăbușit. Vedeta este convinsă că a suferit un accident vascular cerebral.

„Nu mai pot, jur. Mă bucur doar că mai vin oameni pe la mine şi mai uit de ale mele. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu. N-am ieşit deloc din casă azi de frică. Astăzi, acum câteva ore, dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa, m-a luat. Am rămas foarte panicată. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede, că se simte rău. Am sărit din pat, am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. Din pat a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele”,  a declarat Oana, potrivit WOWbiz.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close