Antena 3 CNN Show Showbiz Cum arată astăzi copilul din serialul "Doi bărbați și jumătate". Angus Jones este de nerecunoscut

Cum arată astăzi copilul din serialul "Doi bărbați și jumătate". Angus Jones este de nerecunoscut

Puştiul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", Angus T Jones, în vârstă de 29 de ani acum, arată practic de nerecunoscut.

Cum arată astăzi copilul din serialul "Doi bărbați și jumătate". Angus Jones este de nerecunoscut
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2023   •   12:00

Starul care a jucat în "Two And A Half Men", şi ne făcea să râdem cu lacrimi, a fost zărit la sfârşitul lunii mai în Los Angeles şi avea o barbă mare care îi ascundea trăsăturile.

Angus Jones a renunțat să mai joace în actorie în urmă cu un deceniu, din motive religioase, iar de atunci apare foarte rar în public.

În ultimii ani, el a dus o viață retrasă în Los Angeles, aparând foarte rar în public.

Când a fost văzut săptămâna trecută la Los Angeles, Angus Jones era un bărbat bine făcut, îmbrăcat într-un tricou larg, gri și purtând o șapcă de baseball roșie întoarsă la spate, fostul actor fiind de nerecunoscut.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Avea doar nouă ani când a devenit pentru prima dată o celebritate națională în sitcomul de succes "Two And A Half Men", alături de Jon Cryer și Charlie Sheen.

Mai târziu, el s-a îndreptat către Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Angus anunţând apoi că vrea să renunțe la sitcomul său.

El i-a îndemnat pe telespectatorii filmului Two And A Half Men "să nu-l mai vizioneze și să-şi umple capul de murdărie", declarând că el însuși iese din proiect pentru a evita "contribuirea la planul inamicului", potrivit dailymail.co.uk.

Deși nu a mai apărut în vreun film de ani de zile, Angus T. Jones are o avere estimată la aproape 20 de milioane de dolari.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close