Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Nălbaru s-a întors în țară cu doi dintre copii. Visul irlandez a murit pentru ea

Dana Nălbaru s-a întors în țară cu doi dintre copii. Visul irlandez a murit pentru ea

Dana Nălbaru s-a întors în țară cu doi dintre copii. Visul irlandez a murit pentru ea
Sursa foto: Foto: Facebook/Dana Nălbaru
17 Iul 2018   •   14:35

Visul irlandez se pare că s-a sfârșit pentru Dana Nălbaru. Artista a povestit pe blogul său că a fost nevoită să se întoarcă în țară mai devreme decât era programat, împreună cu cei doi copii mai mici, Kadri și Roxana, din cauza unor probleme de sănătate.

Problemele au început încă de pe drumul spre Irlanda, când puștiul celor doi a răcit, iar Dana a fost lovită de o alergie rebelă care, din câte se pare, nu a cedat cu niciun medicament. ”Din cauza alergiei și a răcelii lui Kadri, care părea să nu mai treacă vreodată, am decis să mă întorc cu cei mici”, s-a destăinuit Dana.

”Acasă e excelent. Eu și Kadri ne-am revenit complet, Roxana își adoră camera și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative și ea a făcut niște progrese fantastice. Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur. Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie. Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic, dacă ați ști… În curând va fi ziua lor de naștere. A lui K pe 21 și a ei pe 26 iulie. Petrecem cu toții când se întorc Sofia și tati. El împlinește 3, ea 6”, a povestit Dana.

×
Subiecte în articol: Dana Nalbaru dragos bucur Irlanda
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close