Antena 3 CNN Show Showbiz Interviu în exclusivitate cu Ilie şi soţia sa. Cum a reuşit Ioana să îl cuminţească

Interviu în exclusivitate cu Ilie şi soţia sa. Cum a reuşit Ioana să îl cuminţească

Ilie şi Ioana Năstase au vorbit în exclusivitate pentru ShowBlitz despre nuntă, planuri dar şi despre obstacolele pe care le au. S-au mutat la malul mării, departe de agitaţia Capitalei, aici, unde fostul tenismen a tot intrat în atenţia presei în ultimii ani, numele său fiind implicat în scandaluri. Dar, Ioana, soţia lui actuală pare că l-a cuminţit pe Ilie Năstase.

Interviu în exclusivitate cu Ilie şi soţia sa. Cum a reuşit Ioana să îl cuminţească
04 Iul 2020   •   08:15

La cei 72 de ani, Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară. Fostul tenismen şi iubita lui, Ioana Simion, au spus "da" în faţa ofiţerului de stare civilă.

La eveniment au mai fost prezenţi doar câţiva prieteni apropiaţi, iar Ciprian Marica împreună cu soţia sa le-au fost naşi.

Cei doi au mărturisit că îşi doresc un copil, în special o fetiţă. ''Am o nepoţică, dar mi-aş dori să am şi eu o fetiţă'', a spus soţia lui Ilie Năstase.

Ioana spune că este o femeie statornică şi mărturiseşte că lumea lui Ilie Năstase este diferită faţă de lumea ei.

''Noi venim din două lumi diferite. Eu am fost învăţată să trăiesc într-un anume fel, Ilie în alt fel. Am fost o femeie statornică, care a dus o căsnicie 22 de ani. Mi-am respectat foarte mult fostul soţ, deci am trăit frumos şi curat. Acum am intrat într-o lume în care nu prea mă regăsesc. Încerc, dar parcă nu sunt eu'', spune Ioana Năstase.

×
Subiecte în articol: iline nastase ioana nastase
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close