Antena 3 CNN Show Showbiz Iulia Sălăgean, dezvăluiri despre Bianca Drăguşanu: "A luat cuţitul de pe masă şi a sărit la el"

Iulia Sălăgean, dezvăluiri despre Bianca Drăguşanu: "A luat cuţitul de pe masă şi a sărit la el"

Curg acuzaţiile la adresa Biancăi Drăguşanu din partea foştilor prieteni. Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi şi fosta prietenă de suflet a Biancăi rupe tăcerea. Femeia spune că Bianca era geloasă pe ea, chiar şi în relaţia cu Gabi Bădălău.

Iulia Sălăgean, dezvăluiri despre Bianca Drăguşanu: "A luat cuţitul de pe masă şi a sărit la el"
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Murgilă    |    Ana-Maria Bujor    |    27 Feb 2021   •   08:33

Ba mai mult, vedeta ar fi încercat să îşi scoată prietena "la produs", după cum susţine chiar Iulia, acuzaţii negate vehement de Bianca Drăguşanu.

E scandal de proporţii între divele din showbiz-ul românesc. Iulia Sălăgean, cea care i-a fost prietenă Biancăi şi soţie lui Alex Bodi, aruncă bomba. Bianca ar fi fost geloasă pe ea, acesta fiind motivul rupturii de Gabi Bădălău.

"Am auzit-o eu cu urechile mele când face o criză de gelozie. Când Gabi o întreba dacă ne vedem cu toţii, uite Iulia. Şi când a auzit Iulia a explodat", a declarat Iulia Sălăgean.

Şi asta n-ar fi fost tot. Diva ar fi vrut chiar să profite financiar de pe urma farmecelor prietenei ei, Iulia. Ba chiar există şi o înregistrare în acest sens.

Bianca Drăguşanu, acuzată că ar fi vrut să îşi dea prietena "la produs"

Chestionată legat de această situaţie, Bianca a avut o reacţie greu de imaginat.

"Uite, am auzit aşa, aşa, aşa. Este adevărat? Că nu e adevărat, că eu nu am vorbit aşa de tine. Apoi s-a ridicat, a luat un cuţit de pe masă şi a sărit cu cuţitul la el", a explicat Iulia Sălăgean.

Replica Biancăi este şi ea şocantă: "Îmi pare rău de ea şi cam atât. Nu vreau să comentez, săraca. Chiar îmi pare rău de ea".

Dezvăluirile au ieşit la iveală după ce, în spaţiul public, au apărut poze cu Bianca Drăguşanu vânătă la ochi din pricina unei operaţii.

Bianca a susţinut atunci că fostul soţ vrea să acrediteze ideea că el nu ar fi agresat-o, ci toate episoadele violente ar fi fost doar intervenţii estetice, iar cei care ar fi dat poza ar fi fost prietenii ei, printre care şi Iulia.

În replică, fosul soţ a spus că Bianca s-ar fi lovit singură şi că există mai multe episoade cu ea în care se vede că are probleme de comportament.

×
Subiecte în articol: showBlitz Bianca Drăguşanu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close