Antena 3 CNN Show Showbiz Lindsay Lohan, condamnată la 90 de zile de închisoare

Lindsay Lohan, condamnată la 90 de zile de închisoare

Lindsay Lohan va merge din nou la închisoare şi, de această dată, nu doar pentru o oră şi jumătate ca în 2007, când a fost prinsă beată la volan. Ea a fost condamnată, marţi, la 90 de zile de detenţie, pentru nerespectarea condiţiilor eliberării sale. Judecătoarea din Beverly Hills nu a fost înduplecată nici măcar de lacrimile tinerei vedete.

Lindsay Lohan, condamnată la 90 de zile de închisoare
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2010   •   08:45

Problemele lui Lindsay Lohan au început acum trei ani, când a fost arestată de două ori la rând, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a cocainei. Ea nu a petrecut decât 84 de minute la închisoare, dar justiţia i-a ordonat să urmeze un tratament pentru dependenţa de alcool.

Lindsay nu a reuşit să respecte termenii sentinţei şi a ajuns din nou, marţi, în instanţă. Procuroarea s-a dezlănţuit împotriva ei, calificând-o drept "o persoană care trişează şi se crede nevinovată doar fiindcă nu a fost prinsă". Cu ochii în lacrimi, actriţa, susţinută de avocata ei, a încercat să explice că nu a putut urma tratamentul doar din cauza filmărilor pe care le avea în alte oraşe.

Pledoaria nu a impresionat-o pe magistrată, iar decizia a fost necruţătoare: 90 de zile de detenţie, câte 30 pentru fiecare delict. La aceasta se va adăuga un nou tratament anti-alcoolic, de această dată cu internare. Sentinţa a lăsat-o pe Lindsay aproape fără grai.

Lindsay Lohan nu a fost arestată pe loc şi îşi va începe detenţia la 20 iulie. Avocata speră să obţină, măcar, o eliberare înainte de termen. Dar, la numai 24 de ani, cariera sa de actriţă, şi aşa în declin, pare total compromisă.

×
Subiecte în articol: Lindsay Lohan inchisoare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close