Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman explică de ce a fost grasă mereu: ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că…”

Oana Roman explică de ce a fost grasă mereu: ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că…”

Oana Roman a fost invitata lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, unde a mărturisit că a fost victima bullying-ului mai bine de 20 ani, care a făcut-o să cadă într-o depresie cruntă din cauza căreia s-a îngrăşat foarte mult.

Oana Roman explică de ce a fost grasă mereu: ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că…”
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2020   •   10:25

Oana Roman a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din viaţa ei şi cum a reuşit să reziste psihic, deşi mulţi glumeau pe seama greutăţii sale corporale

”Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult.

''La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”, a spus Oana Roman, la Antena 3, cu lacrimi în ochi.

”S-au făcut site-uri cu bancuri despre mine, dar niciunul dintre ei n-a vrut niciodată să afle despre ce e vorba.”, a susținut Oana Roman, la Antena3. Ea atrage atenția asupra acestui tipuri de hărțuiri și spune că mulți oameni ar putea cădea în plasa unor depresii severe.

×
Subiecte în articol: Oana Roman Sinteza Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close